Specialisme Standaard inbegrepen in Starrag Machines

2021-12-07 05:40:16 By : Mr. Gary Hou

Wagstaff, Inc. levert al 75 jaar oplossingen voor de aluminiumproductie-industrie. Hoewel het bedrijf een ervaren aanwezigheid is op het gebied van aluminiumgieten, zijn ze voortdurend bezig met het innoveren van nieuwe continugiettechnologieën die het mogelijk maken staven met verschillende doorsneden te produceren met verhoogde snelheid en uniformiteit.

HEBRON ESTATES, Ky., 29 november 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- James Kuntz, Wagstaff's Hebron, Kentucky USA Plant Manager, wilde een nieuw CNC-bewerkingscentrum vinden om het proces van het bewerken van steunblokken te stroomlijnen. De blokken zijn belangrijke componenten die hun respectieve continugietstaaf tijdens het gietproces begeleiden. "We hebben veel machines bekeken... maar we konden er geen vinden die in staat was om het brede scala aan onderdelen voor onze systemen te verwerken."

Kuntz nam contact op met een collega die hem doorverwees naar Starrag-machines. "De Heckert HEC 1800 was de enige machine die een voldoende groot werkgebied bood om onze onderdelen te produceren. Ondanks al ons onderzoek hebben we geen andere machine gevonden die ook maar in de buurt komt van wat de Heckert HEC 1800 doet."

"Veel machineleveranciers bieden dure maatwerkoplossingen - maar met de Heckert HEC 1800 en eenvoudige optionele aanpassingen gaf Starrag ons een machine waarmee we complexe klantspecifieke oplossingen kunnen creëren voor een breed scala aan toepassingen", zegt Michael Wagstaff, CEO van Northern Kentucky Operations bij Wagstaff, Inc.

Wagstaff continugietsystemen kunnen tegelijkertijd 1 tot 160 ronde staafvormstukken produceren met een diameter tussen 4,33 inch (110 mm) en 48,54 inch. (1223 mm) in elke doorgang. De rechthoekige staven kunnen in vele maten en diameters worden gegoten, met een lengte van meer dan zeven meter en een gewicht van meer dan 40 ton. De Starrag-machine kan gemakkelijk complexe werkstukken verwerken met randen tot 118 inch (3.000 mm) lang en met een gewicht tot 17.637 lb. (8.000 kg). Als antwoord op deze machinetechnische vereisten is het Heckert HEC 1800 horizontale bewerkingscentrum op een flexibele en modulaire manier ontworpen om optimale resultaten te garanderen voor vele maten, gewichten en legeringen tijdens de bewerking.

Ambitieuze doelen en veelbelovende resultaten

Kuntz zegt dat de integratie van de Heckert HEC 1800 in de productiefaciliteit van Wagstaff de tijd die nodig is om klantspecifieke ondersteuningsblokken te produceren, aanzienlijk heeft verkort. "De machine bespaart tijd en kan zonder toezicht werken. Bovendien zijn de werkstukken na bewerking gereed voor montage zonder verdere bewerking. We zijn vooral blij met de betrouwbaarheid van de machine, waardoor deze uiterst efficiënt is. De Heckert HEC 1800 heeft werkt al enkele maanden op meer dan 95% van de capaciteit, dus het werkt bijna continu."

Michael Wagstaff, CEO van Wagstaff Northern Kentucky Operations, zegt: "We produceren gewoonlijk batches van vier tot zes aluminium steunblokken voor onze klanten. Deze steunblokken moeten worden vastgeklemd in formaten tot 30 inch bij 90 inch bij 15 inch (762 mm x 2.286 mm x 381 mm) — dat is ons typische werkstuk. Vroeger kostte het 10 uur om dit soort werkstukken te maken, maar we wilden dat terugbrengen tot vierenhalf." Kuntz rechtvaardigt de doelstelling met geregistreerde voortgang van de productieomgeving van Wagstaff: "We zitten nu op vijf uur en hoeven tijdens het proces steeds minder handmatige tests uit te voeren. We worden steeds beter en hebben er vertrouwen in dat we minder onze productietijd met 55% zoals gepland zeer binnenkort."

Met betrekking tot het metaaltype zijn er al honderden verschillende legeringen verwerkt op Wagstaff-gietsystemen. Veel nieuwe en bestaande legeringen voor algemene en ruimtevaarttoepassingen worden continu getest voor toekomstig gebruik in het toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium van Wagstaff.

Gezocht: een grote en krachtige oplossing

"We stellen zeer specifieke eisen aan onze bewerkingscentra, wat verklaart waarom het zo lang duurde voordat we de juiste vonden. Maar de Heckert HEC 1800 voldeed al aan zoveel van onze bewerkingsbehoeften... we hoefden slechts één kleine optionele aanpassing te maken aan onze volledige portfolio van toepassingen bestrijken", zegt Kuntz. Wagstaff was oorspronkelijk van plan om vijfassige bewerking te gebruiken, maar het werkgebied van de Heckert maakte het mogelijk om werkstukken uitgebreid te bewerken met één as minder en zonder dat ze opnieuw moesten worden vastgeklemd. Als resultaat verbeterde Wagstaff de bewerkingskwaliteit en verkortte de productie-insteltijden.

De Heckert HEC 1800 biedt een breed scala aan werkspilopties, procesgeoptimaliseerde oplossingen voor het hanteren van gereedschappen en werkstukken, en innovatieve procesbesturings- en bewakingssystemen. Wagstaff merkt op: "We kozen voor een motorspil met 15.000 tpm en koppelwaarden die geschikt waren voor onze toepassingen. Deze spindel was de juiste keuze voor ons om het nodige koppel te leveren bij het boren van diepe gaten en het contouren van de aluminium blanks."

"Precies", zegt Kuntz, "we hebben een klant die zijn steunblok nodig heeft om te worden vervaardigd uit blanks gemaakt van legeringen uit de 7000-serie. De Heckert HEC 1800 is volledig onaangedaan door dit zeer sterke aluminium, wat betekent dat we kunnen voldoen aan de eisen van onze klant efficient en effectief."

Uiteindelijk waren het echter niet alleen de verkoopargumenten van de machine die Wagstaff wonnen. "We voelden ons aangetrokken tot Starrag vanwege het wereldwijde team van ondersteunend personeel dat met heel hun hart achter hun producten staat. Het bedrijf is meer dan een leverancier voor ons - we beschouwen Starrag als een partner. Dat is erg belangrijk voor ons."

Uiterst nauwkeurige werktuigmachines voor een hogere productiviteit

Starrag Group is een wereldwijde technologieleider in de productie van uiterst nauwkeurige werktuigmachines voor het frezen, draaien, kotteren en slijpen van werkstukken van metalen, composiet en keramische materialen. De belangrijkste klanten zijn internationaal actieve bedrijven in de sectoren lucht- en ruimtevaart, energie, transport en industrie (industriële componenten, luxegoederen, medische technologie). Naast haar portfolio van werktuigmachines biedt Starrag Group geïntegreerde technologie en onderhoudsdiensten die de kwaliteit en productiviteit van de klant aanzienlijk verbeteren.

Onder het overkoepelende merk Starrag vallen de productlijnen Berthiez, Bumotec, Dörries, Droop+Rein, Ecospeed, Heckert, Scharmann, SIP, Starrag, TTL en WMW. De Starrag Group, met hoofdzetel in Rorschach/Zwitserland, exploiteert fabrieken in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, het VK en India en heeft een netwerk van verkoop- en servicefilialen opgezet in de belangrijkste klantlanden.

De aandelen van Starrag Group Holding AG zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange.

Afbeelding 1 "De Starrag-machine kan gemakkelijk complexe werkstukken verwerken met randen tot 118 inch (3.000 mm) lang en met een gewicht tot 17.637 lb. (8.000 kg)."

Deze inhoud is uitgegeven via de distributieservice voor persberichten op Newswire.com.

Yahoo Finance Live verankert het besluit van Better.com CEO Vishal Garg om meer dan 900 werknemers te ontslaan via Zoom.

(Bloomberg) -- De nummer 2 energiefunctionaris van de Biden-regering werd geïntimideerd op een internationale olieconferentie nadat hij Amerikaanse boormachines had aangespoord om de productie in de feitelijke geboorteplaats van de industrie op te voeren. De meeste gelezen van Bloomberg Sand and Soldiers Mix als troepen binnenkomen om Cancun-toeristen te beschermen in de metaverse zijn niet alle identiteiten gelijk De niet-aflatende vraag naar chips ter wereld wordt dodelijk in Maleisië

Intel CEO Pat Gelsinger schetste de rol die Oregon speelt voor het bedrijf en het belang van overheidssteun voor het bevorderen van de chipindustrie in eigen land.

Het 23e World Petroleum Congress loopt tot en met 9 december in het George R. Brown Convention Center in het centrum.

Ondanks het goede jaar van het bedrijf tot dusver, zullen de komende loonsverhogingen voor werknemers van Exxon onder de inflatie uitkomen

Toyota Motor zal zijn eerste batterijfabriek bouwen in de VS in North Carolina, bevestigden het bedrijf en de staatsfunctionarissen maandag, aangezien meer autofabrikanten de controle over de toeleveringsketen willen overnemen met interne batterijfabrieken. Toyota zal $ 1,29 miljard investeren in de fabriek, die Toyota Battery Manufacturing, North Carolina (TBMNC) gaat heten, en de productie zal naar verwachting in 2025 beginnen.

Kleinere bedrijven hebben concurrentievoordelen kunnen behalen door zich snel aan te passen aan een gefragmenteerde wereld. Er is geen reden waarom grote bedrijven niet hetzelfde kunnen doen.

Een hoge blootstelling aan de olie- en gassector kan een aanzienlijke impact hebben op de economieën van Latijns-Amerikaanse landen zoals Ecuador, Mexico, Peru, Guyana en Colombia

(Bloomberg) -- Een groep werknemers van een Activision Blizzard Inc.-divisie die het Call of Duty-franchiseplan steunt om maandag werkloos te worden uit protest tegen het banenverlies dat vorige week plaatsvond. De verhuizing weerspiegelt een bredere arbeidersbeweging die de strijd aanbindt met de omstreden uitgever van videogames. De meeste gelezen van BloombergSand en soldaten mengen zich terwijl troepen binnenkomen om Cancun-toeristen te beschermen De niet-aflatende vraag naar chips wordt dodelijk in MaleisiëZelfs in de Metaverse zijn niet alle identiteiten gelijk geschapen

Dit is wat Engine Capital van Kohl's wil zien.

De olieprijzen stegen dinsdag na een herstel van bijna 5% de dag ervoor, toen de bezorgdheid over de impact van de Omicron-variant op de wereldwijde vraag naar brandstof afnam, terwijl de nucleaire besprekingen met Iran wegversperringen raakten, waardoor de terugkeer van de Iraanse ruwe voorraden werd vertraagd. De olieprijzen werden vorige week hard geraakt vanwege de bezorgdheid dat vaccins mogelijk minder effectief zijn tegen de nieuwe coronavirusvariant Omicron, waardoor de vrees ontstond dat regeringen opnieuw beperkingen zouden opleggen om de verspreiding ervan te beteugelen en de wereldwijde groei en de vraag naar olie te raken. Een Zuid-Afrikaanse gezondheidsfunctionaris meldde dit weekend echter dat Omicron-gevallen daar slechts milde symptomen vertoonden.

Whitecap Resources Inc. ("Whitecap" of het "Bedrijf") (TSX: WCP) kondigt met genoegen drie afzonderlijke transacties aan die de kernactiva zullen consolideren binnen de business units Central Alberta, Eastern Saskatchewan en Western Saskatchewan (de "Overnames"). De acquisities zullen in 2022 de discretionaire geldstroom na kapitaal en dividenden verhogen met $80 miljoen of 10% per aandeel tegen US$65/bbl WTI en C$3,50/GJ AECO door ongeveer 9.000 boe/d (67% vloeistoffen) toe te voegen aan onze gemiddelde productie in 202

De klokkenluidersklacht beschuldigde Tesla ervan niet goed te waarschuwen voor brandrisico's die verband houden met defecten aan zonnepanelen die het verkoopt.

In 2002 verliet Steve McLaughlin zijn baan bij Goldman Sachs Group om vanuit zijn appartement in San Francisco een investeringsbank te beginnen. Tegenwoordig is de fintech-sector, waar programmeurs de alledaagse bankwereld opnieuw willen uitvinden als iets gelikter en zelfs leuks, booming, en de 52-jarige Mr. McLaughlin is de onwaarschijnlijke mogul. Dhr. McLaughlin bezit het allemaal en heeft niets van het eigen vermogen van het bedrijf uitgedeeld aan zijn ongeveer 225 werknemers.

Tony Quinone, CEO van Bright Path, sluit zich aan bij Yahoo Finance om te bespreken hoe het Build Back Better Plan lokaal geproduceerde farmaceutische geneesmiddelen zal promoten.

'We kunnen alleen maar verwachten dat de prijzen verder zullen stijgen met de recente ineenstorting van energieleveranciers en het aankomende koude weer', zei een deskundige.

(Bloomberg) -- New England zou deze winter te maken kunnen krijgen met stroomuitval als tegelijkertijd ernstige koudegolf en brandstoftoevoerstoringen toeslaan, waarschuwt de regionale netbeheerder. Meest gelezen van Bloomberg Zand en soldaten mixen terwijl troepen intrekken om Cancun-toeristen te beschermen De meedogenloze vraag van de wereld voor chips wordt dodelijk in Maleisië Zelfs in de metaverse zijn niet alle identiteiten gelijk De oorlog tegen geluidsoverlast automatiseren Maak kennis met de nieuwe klimaatvluchteling in de stad: Coyotes Hoewel energiecentrales en de transmissie

Het in Laurel, Maryland gevestigde The Coastal Cos. werd opgericht in 1992 en genereert nu jaarlijks ongeveer $ 600 miljoen aan inkomsten. Het bestaat uit drie bedrijven.

Het was een bearish begin van de dag voor Shiba Inu Coin. Een terugkeer naar $ 0,000037 niveaus zou echter een terugkeer naar $ 0,000040 niveaus ondersteunen.

(Bloomberg) -- Een groep onder leiding van BlackRock Inc. stemde ermee in om $ 15,5 miljard te investeren in de aardgaspijpleidingen van Saudi Arabian Oil Co., aangezien 's werelds grootste exporteur van ruwe olie een enorme toename van de productiecapaciteit wil financieren. Meest gelezen van BloombergSand en Soldiers Mix als troepen binnenkomen om Cancun-toeristen te beschermen 's Werelds meedogenloze vraag naar chips wordt dodelijk in Maleisië